Paparazzi yllätti Jasper Pääkkösen New Yorkissa – suomalaistähti liikkuu turvamiesten kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä pääosaa Spike Leen ohjaamassa suuren budjetin BlacKkKlansman-elokuvassa, joka saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 10. elokuuta. Elokuva menestyi hyvin jo Cannesin elokuvajuhlilla, joten siitä povataan parhaillaan hittiä.

Build Series

Kerroimme äskettäin miten Jasper oli juhlimassa elokuvan ensi-iltaa New Yorkissa yhdessä supertähtien ja kutsuvieraiden kanssa. Eilen paparazzi ikuisti hyväntuulisen Pääkkösen New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa Build Series -haastatteluun. Kuvien perusteella suomalaistähti liikkui New Yorkissa turvamiesten kanssa.

Kriitikot ja elokuvalehdet ympäri maailmaa ovat kehuneet BlacKkKlansman-elokuvaa ja monet ovat maininneet erityisesti Jasper Pääkkösen, jota ei kriitikoiden mukaan uskoisi elokuvassa suomalaiseksi. Taannoin myös elokuva-alan arvostetuin lehti Variety ylisti elokuvaa.

Splash
Splash
Splash