Demi Lovaton odotetaan pääsevän sairaalasta pian – tila vakaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja näyttelijä Demi Lovato löydettiin taannoin tajuttomana Los Angeleissa sijaitsevasta kodistaan. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon epäillyn yliannostuksen vuoksi.

Lovaton sairaalareissusta tuli pitkä, sillä hänet haluttiin pitää tarkkailuissa kuumeen ja pahoinvoinnin vuoksi. Tähden uskotaan kuitenkin pääsevän sairaalasta vielä tämän viikon aikana. TMZ:n mukaan hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa.

Poptähden ottama yliannostus oli niin paha, että hän oli vaarassa kuolla. Toistaiseksi on edelleen epäselvää, mitä huumeita Lovato oli käyttänyt. Niiden huhutaan kuitenkin sisältäneen opiaatteja ja amfetamiinia.

Pahoista alkoholi- ja huumeongelmista kärsinyt Demi Lovato ehti olla kuivilla lähes kuuden vuoden ajan. Hän kuitenkin ratkesi päihteisiin uudelleen tänä keväänä.