Vanhempien tanssi päätyi urheilustadionin screenille – teinipojan häpeä käsinkosketettavaa!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen on joutunut teininä häpeällisiin tilanteisiin vanhempien ansiosta, mutta harvojen tapauksessa ne ovat päätyneet tuhansien ihmisten todistamaksi. Toisin kävi eräälle nuorelle San Diegon Petco Park -areenalla.

San Diego Padres ja San Francisco Giants -joukkueiden välisessä baseball-ottelussa todistettiin koomista tilannetta. Lil Jonin kappaleen tahtiin tanssinut nainen päätyi Jumbotron-näytön ruudulle. Pian myös hänen aviomiehensä liittyi tanssiin.

Tilanne ei selkeästi ollut pariskunnan teini-ikäisen pojan mieleen. Vanhempien keskellä istuvan nuoren häpeä on miltei käsinkosketettavissa. Vanhemmat vain lisäsivät vettä myllyyn yrittäen saada poikaansakin tanssimaan.

Nolostuneen teinipojan ohella heikosti meni myös Padres-joukkueella. He hävisivät Giantsille pistein 3-5.