Zombie Boy on kuollut – nousi katujen kasvatista superkuuluisuuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan Montrealista kotoisin oleva Zombie Boy, eli kauttaaltaan tatuoitu malli Rick Genest on kuollut. Mies oli kuollessaan 32-vuotias. Mies nousi kuuluisuuteen esiintyessään Lady Gagan Born This Way -videolla.

Radio-Canada kertoo poliisiviranomaisten tiedottaneen Rick Genestin kuolemasta. Hän kuoli elokuun ensimmäinen päivä. Mies esiintyi huippusuunnittelijoiden muotinäytöksissä sekä Lady Gagan musiikkivideolla. Lisäksi hän toimi kosmetiikka-alan yritysten mainoskasvona.

Zombie Boy pääsi taannoin Guinnessin ennätystenkirjaan tatuointiensa ansiosta. Noin 90 prosenttia hänen vartalostaan oli tatuoitu. Ennen menestymistään hän eli nuoruusvuotensa Montrealin kaduilla, CBC uutisoi.

https://www.instagram.com/p/BeKQFz6BIZy/?taken-by=zombieboyofficial