Beckhamien poika taas sinkku – vaihtaa naisia kuin sukkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu pariskunta, Victoria ja David Beckham, ovat yksi tunnetuimmista ikuisuuspariskunnista. Heidän rakkauttaan ei tunnu horjuttavan mikään, ja he näyttävät olevan ikuisesti onnellisia. Heidän poikansa tilanne on hieman toisenlainen.

Valokuvaaja Brooklyn Beckham on liitetty romanttisessa mielessä naispuolisiin näyttelijöihin, malleihin ja laulajiin. Hänen viimeisin ihastuksensa, tanssijalaulaja Lexy Panterra, jätti miehen liian suuren välimatkan takia.

19-vuotias Brooklyn asuu New Yorkissa ja 29-vuotias Lexy Panterra Los Angelesissa, Entertainment Tonight uutisoi.

Beckhamin ja Panterran deittailu ei kestänyt muutamaa kuukautta kauempaa. Tanssija on nähty jo läheisissä tunnelmissa näyttelijä Adrian Grenierin kanssa ja Brooklyn Beckham on viihtynyt laulaja Abi Manzonin seurassa.

Brooklyn Beckhamin pisin suhde on ollut näyttelijä Chloë Moretzin kanssa, kun pari deittaili kolme vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti.

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

@al_jeweler . What a lovely day 🌷

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

🌷

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on