Nainen haluaa näyttää täydelliseltä – 100 000 punnan ulkonäkö jopa perhettä tärkeämpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydellistä ulkonäköä havitteleva Star Delguidice on käyttänyt jo pienen omaisuuden verran rahaa kauneusleikkauksiin. Nainen on muokannut ulkonäköään rajusti kymmenen vuoden aikana. Hän on vasta 28 vuotta.

Birminghamista kotoisin oleva Star Delguidice kasvoi erittäin vanhoillisessa jehovaperheessä. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli 12-vuotias ja Star masentui. 16-vuotiaana hän alkoi kapinoimaan. Hän aloitti huumeiden käytön ja joutui tekemisiin viranomaisten kanssa. Samoihin aikoihin ja löysi tienestinsä seksityöstä.

Vaikka Starin perhe ei enää ole väleissä naisen kanssa, on hän saanut toteuttaa ulkonäköään kirjaimellisesti täysin rinnoin. Nainen on ottanut rintaimplanttien lisäksi poski-implantit, leuan ja otsan muokkausleikkaukset, rasvaimuja, huulitäytteitä ja kasapäin Botoxia. Hän on käyttänyt kauneushoitoihin yhteensä yli 100.000 puntaa, eli 77.000 euroa.