Naomi Campbellin bikinikuva osoitti – yhä jäätävässä kunnossa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Tuoreimmat Instagram-kuvat todistavat, että nainen hehkuu edelleenkin upeana. Kuvista ei uskoisi, että Campbell on 48-vuotias.

Naomi Campbellin uusi bikinikuva todistaa, että häntä ei ole turhaan tituleerattu maailman menestyneimpien huippumallien joukkoon. Nainen poseeraa kuvassa mustissa bikineissä. Hän on viettämässä aurinkoista kesäpäivää jahdilla.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.

HAPPY 1st Of AUGUST MY LOVES ♥️🖤🙏🏾📸 @vincent_darre

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on