Teräsmummo viis välitti hurrikaanista – asioi kaupassa kuin mitään ei olisi tapahtunut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalivideo, jolla nähdään huvittava tilanne. West Virginiassa kuvatulla videolla on massiivinen rajuilma, mikä ei kuitenkaan näytä häiritsevän ruokaostoksille lähtenyttä vanhusta.

West Virginiassa raportoitiin ykköstason hurrikaanista. Seitsemänkymppinen mummeli oli päättänyt lähteä samaan aikaan ostoksille – aivan kuin tavallisena arkipäivänä. Inside Editionin julkaisemalla videolla näytetään, kuinka vanhus pakkaa ostoksia autoon rankkasateessa.

Jopa taustalla näkyvä STOP-liikennemerkki pyörii vimmatusti hirmumyrskyn kourissa, mutta iäkäs shoppailija lastaa autoaan rauhallisena. Sen jälkeen vanhus vie ostoskärryt takaisin paikoilleen. Näyttää, kuin supermummo kysyisi: ”Ai mikä sade?”.