Demi Lovaton työntekijät vaativat: ”Vieroitushoitoon tai otamme lopputilin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli viikon verran sairaalahoidossa ollut 25-vuotias artisti Demi Lovato retkahti päihteisiin kuuden vuoden absolutismin jälkeen. Naisen perhe ja työntekijät vaativat artistia kirjautumaan vieroitushoitoon.

TMZ-lehden mukaan Demi Lovaton työntekijät pelkäävät naisen menehtymistä huumeisiin.

Hänen tiiminsä on nyt vaatinut, että laulaja hakeutuu mahdollisimman pian sairaalahoidon jälkeen vieroitushoitoon. Työntekijät eivät suostu katsomaan vierestä, kuinka Demi Lovato tuhoaa tai tappaa itsensä.

Viime viikolla tajuttomana kodistaan löydetty Demi Lovato on ajautunut syöksykierteeseen jo kuukausia sitten. Naisen tiimin jäsenet ovat aidosti huolissaan ja ovat jopa uhanneet irtisanoutua, mikäli Lovato ei hae asianmukaista hoitoa itselleen.

Laulajan perhe on samoilla linjoilla, eikä päästäisi naista edes kotiinsa sairaalan jälkeen vaan toimittaisi hänet suoraan päihderiippuvuuksiin erikoistuneelle kilikalle.