Catfish etsii uutta juontajaa – MTV-teiniäiti haluaa mukaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Catfish -deittihuijarit -niminen televisiosarja etsii uutta juontajaa Nev Schulmanin aisapariksi Max Jospehin lähdettyä uusien haasteiden perään kuuden vuoden rupeaman jälkeen. Nyt tiimi on saanut yllättävän henkilön kiinnostumaan ohjelmassa esiintymisestä.

MTV:n Teen Mom 2 -televisiosarjasta julkisuuteen noussut Kailyn Lowry on kirjoittanut Twitteriin, että haluaisi ottaa Max Jospehin paikan suositussa Catfish-televisiosarjassa. Kaikki ihmiset eivät ole innoissaan naisen ehdotuksesta, vaikka hän on saanut faneilta myös kannatusta osakseen.

Catfish-ohjelma kertoo valeprofiileja netissä tehneistä ihmisistä ja heidän uhreistaan. Deittihuijarin uhriksi joutunut Nev Schulman halusi tehdä kokemuksistaan dokumenttielokuvan. Sen pohjalta luotiin sarja, jossa Nev on ottanut kiinni deittihuijareita yhdessä charmantin Max Josephin kanssa.

Well my grey-haired friend, MJ Snores, The Sass-Master, Mr. won’t touch a hotel blanket to his bare skin, it looks like you’ve ridden your last Holiday Inn Express elliptical for awhile. I’m gonna miss you. Working with Max on #Catfish has been a blast. What started as a casual friendship quickly turned into a brotherhood. Over the last six years I've learned as much about the internet and society as I have about myself, Max being there and helping me through every step of the way. In that sense, Max isn't just a co-host, he's a partner, therapist and brother. His ability to listen, empathize and advise is astounding and has made me a better man. Nobody cuts through the noise and dishes the hard truth better than he does. I'm going to miss him a lot. He's my best friend. Period. And of course one of the best colleagues anyone could hope for. As sad as I am that Max is leaving the show, it brings me great joy to know that he is following his heart. While selfishly I'd love to keep him all to myself, the world needs more passionate, creative people and we’ll all benefit from his work to come. If you don't already know about Max's amazing projects as a filmmaker, check out his website maxjoseph.com. Good luck my friend…and no excuses for not facetiming in from time to time. I know your front-facing camera works. Love you brother.

A post shared by Nev Schulman (@nevschulman) on