Vanessa Hudgens sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Music -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuosina hiljaiseloa tähtirooleista viettänyt Hudgens kuvattiin eilen Yhdysvalloissa.

Vanessa Hudgens ikuistettiin saapumassa Universal Cityssä järjestettyyn The Celebrity Experience -tilaisuuteen, jossa hän piti esiintymislavalla myös puheen faneilleen.

Vanessa Hudgens muistetaan parhaiten Disneyn High School Musical -elokuvista, ja samoihin aikoihin hänen alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen ja käynnistivät valtavan skandaalin. Sittemmin Vanessa on nähty elokuvissa harvakseltaan. Viime vuosina Vanessa on nähty esimerkiksi NBC-kanavan Powerless-komediasarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash