Siperianhusky yritti mahtua jääkaappiin – kuumuus oli lemmikille liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikkeuksellisen pitkään Suomessakin kestäneet helteet aiheuttivat tukalat oltavat perheiden karvaisille lemmikeille. Etenkin koirat hakeutuvat usein kodissa kaikkein viileimpään kohtaan makoilemaan. Nyt videolla nähdään lemmikki, joka yrittää mahtua jääkaapin sisälle.

YouTube-videolla nähdään miten Thaimaassa asusteleva siperianhusky on yrittänyt löytää viileää paikkaa itselleen jääkaapin sisältä. Koira on yrittänyt mönkiä jääkaapin sisälle ja painanut kuononsa aivan jääkaapin takaseinään kiinni saadakseen helpotusta kuumuudelta.

Viraaliksi levinneiden videoiden muodossa on aiemmin nähty miten perheiden koirat ovat löytyneet jääkaappien sisältä vilvoittelemasta. Tällä kerralla siperianhusky oli kuitenkin liian suuri mahtuakseen jääkaappiin kokonaan, minkä vuoksi sen onkin tyydyttävä makoilemaan pää hyllyjen välissä niin, että jääkaapin ovi on auki.