Ilmoitustaulu hakkeroitiin New Yorkissa – törkyviesti Donald Trumpista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump jakaa voimakkaasti yhdysvaltalaisten mielipiteet, ja viikko viikolta presidentin tilanne on muuttunut tukalammaksi poliisitutkimusten johdosta. Nyt New Yorkissa jonkun hakkerin pinna on ilmeisesti katkennut, sillä Brooklynissä nähtiin näyttävä tempaus.

Brooklynin Greenpointissa McGuinness Boulevardin ja Eagle Streetin risteykseen ilmestyi tavallisesti työmaista ja poikkeusliikenteestä ilmoittava ilmoitustaulu, jossa oli tällä kertaa yllättävä viesti.

Joku tietotekniikan osaaja oli nimittäin päättänyt hakkeroida ilmoitustaulun ja vaihtaa siihen tekstiksi FUCK TRUMP. Paikalle saapui nopeasti viranomaisia, jotka yrittivät selvittää mitä ilmoitustaululle on tapahtunut.

Splash
Splash