Lady Gaga lanseerasi 25 dollarin jäätelöannoksen – melkoinen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään, eli erikoisista asuistaan. Viime kuukausina popkaunotar on kuitenkin esiintynyt merkittävästi konservatiivisemmissa asuissa kuin uransa huippuvuosina. Parhaillaan Lady Gaga tekee kovasti paluuta poptähdeksi.

Paluunsa yhteydessä poptähti on nyt levittänyt liiketoimiaan uusille rintamille, sillä hän on esitellyt oman jäätelöannoksensa. Värikkäänä ja räväkkänä aiemmin tunnetun supertähden herkku sopii hyvin hänen imagoonsa, sillä se on varsinainen värien ja muotojen ilotulitus.

Jäätelöannosta myy yksinoikeudella Serendipity 3 -ravintola. Hinta voi tosin muodostua monille esteeksi, sillä 25 dollaria jäätelöannoksesta voi olla monille liikaa. Rahat tosin menevät hyvään tarkoitukseen Lady Gagan ja hänen äitinsä perustamalle Born This Way Foundationille.

Splash