Mies yllätti tyttöystävänsä uudella uimapuvulla – korvasi matkalaukussa olevat bikinit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karvaista miesvartaloa esittävät naisten uimapuvut saivat viime kesänä rinnalleen haastajan kun verkkokaupoissa nähtiin uimapukuja, joiden etuosaa koristi jonkin tunnetun julkkiksen kasvot. Uimapukuja on sen jälkeen pystynyt myös itse teettämään haluamillaan kasvoilla, mikä onkin saanut monet hyvät naurut aikaiseksi.

Tällä kerralla Reuben päätti juksata tyttöystäväänsä Rebekahia lomamatkalla korvaamalla naisen bikinit uimapuvulla, jonka etuosaa koristi miehen kasvot. Uimapuvun takaosaa ei oltu jätetty huomiotta vaan taakse oli myös painettu kuva Reubenin omasta karvaisesta takapuolesta.

Reuben ja Rebekah ovat pariskunta, joka pitää toistensa kustannuksella pilailemisesta. Pariskunta pitää yhdessä ReuBekah Vidz -nimistä YouTube-kanavaa, joka perustuu sille, että nainen ja mies tekevät jatkuvasti toisilleen erilaisia piloja.