Kendall Jennerin alastonkuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen 22-vuotias supermalli Kendall Jenner on nähty muutaman kerran hyvin vähissä vaatteissa mallikuvissa ja catwalkeilla. Parhaillaan hänet nähdään kuitenkin täysin alastomana valokuvissa, jotka leviävät verkossa valtavalla nopeudella.

Kohutuissa kuvissa hänet nähdään sekä juoksemassa hiekkarannalla täysin alastomana että myös ratsastamassa hevosella täysin ilman vaatteita.

Kuvat ovat TMZ-julkaisun mukaan peräisin Russell Jamesin tulevasta Angels-kirjasta, jonka kuvia päätyi julkisuuteen ennen aikojaan. Vielä ei ole tietoa miten kuvat päätyivät julkisuuteen. Ennakkotietojen perusteella Kendall poseeraa kirjassa täysin alastomana myös esimerkiksi puussa kiipeillen.

Kuvista on muodostunut muutamassa tunnissa nettihitti, josta on tehty lukemattomia erilaisia pilakuvia. Lisäksi monet ovat kritisoineet alastonkuvissa poseeraamista, koska kaikkea ei heidän mielestään tulisi paljastaa edes taiteen varjolla.

https://twitter.com/kdriley05/status/1039703327448215559