Ashley Benson vahvisti lesbosuhteensa Cara Delevingneen: ”Minun.”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Cara Delevingne tunnetaan näyttävän ulkonäkönsä lisäksi myös monilahjakkuutena, joka on tavoitellut laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissakin.

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli Cara Delevingne nähtiin maaliskuussa kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Nyt malli on kuitenkin viettänyt aikaansa vaalean näyttelijättären kanssa.

26-vuotiaan Cara Delevingnen on jo jonkin aikaa epäilty olevan suhteessa 28-vuotiaan näyttelijän Ashley Bensonin kanssa.

Nyt Benson Glamour-lehden mukaan viimein vahvisti huhut kirjoittamalla Delevingnen jakamaan kuvaan kommentin: ”Minun”.

Ashley Benson on tunnettu etenkin Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän on näytellyt Hanna Marinin roolia jo seitsemän vuoden ajan. Benson ja Delevingne on nähty moneen otteeseen tämän kesän aikana yhdessä, mutta fanit eivät ole olleet varmoja onko kyse ollut vain ystävyydestä vai jostain vakavammasta.

View this post on Instagram

Ashley Benson confirms her relationship with Cara Delevingne on instagram 😱 Cara posted a photo of herself in a gold Balmain dress and it didn’t take long for rumoured girlfriend Ashley Benson to leave a few flirty comments. Her first comment said “Mine” the second one said “I can see your 🍣🍣🍣 and the thought one was simply a just a poop emoji 💩With these flirty comments and they were spotted last month kissing this has to be a confirmation on them dating! Ashley talked to People’s Magazine recently and said “I think it’s the best way in a relationship. I’ve always been a very private about them, and I think it’s just better. I mean it’s hard, I don’t know, you kind of can’t get away from that of you’re in the public eye. I just kind of keep myself as private as possible” Do you think Ashley’s comments are a confirmation of their relationship? 🤔💭 Leave your thoughts in the comments 😉 #ashleybenson #caradelevingne #relationshipconfirmed #girlfriend #flirtycomments #instagram #instagramoficial #carshley #lgbt #couple #theyareacouple #gossipcentral💖

A post shared by Gossip_drama_central (@gossip_drama_central) on