Pussycat Doll Nicole Scherzingerin povi käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Viime aikoina Nicole on kuvattu muutamia kertoja niin uimarannoilla kuin huvijahdeilla lomailemassa. Nyt vuorossa olivat julkkisjuhlat.

Nicole Scherzinger ikuistettiin eilen saapumassa Gala Vanguard Awards -gaalailtaan Los Angelesissa, jossa hän asteli punaiselle matolle upeassa hopeanhohtoisessa asussa. Se paljasti upeasti hänen rintavakonsa, jota miehet eivät voineet olla huomaamatta.

Nicole Scherzinger jätti hiljattain tuomarin pestinsä X Factor -ohjelmassa keskittyääkseen omaan uraansa musiikin parissa. Suosikkijulkkis on julkaissut viimeksi musiikkia neljä vuotta sitten, mutta on kuitenkin jatkanut yhä keikkailemista.

Splash
Splash
Splash
Splash