Ariana Grande suree Mac Milleria: ”Voisinko saada edes yhden hyvän päivän?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande kihlautui hetki sitten Pete Davidsonin kanssa. Ennen Davidsonia 25-vuotias nainen seurusteli pitkään räppäri Mac Millerin kanssa, joka löydettiin hetki sitten menehtyneenä kotoaan.

Ariana Grande on surrut entisen poikaystävänsä kuolemaa ja julkaissut myös Mac Milleriin liittyviä kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen on jälleen julkaissut koskettavia twiittejä hänen Twitter-kanavallaan, mikä on saanut hänen faninsakin huolestumaan.

Twiiteissään nuori poppari kertoo olevansa hyvin väsynyt omaan oloonsa. Hän pyytää, että voisi saada edes yhden hyvän päivän pitkästä aikaa, mikä on surettanut faneja. Ariana Grande vastasi ImBreathing4U-faniryhmälleen, että ei kuitenkaan halunnut huolestuttaa heitä, mutta hän on vain ihminen ja väsynyt, koska kulunut kuukausi on ollut niin rankka.