Bella Hadid loisti iltapuvussaan – vartalo kuin seksikäs tiimalasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on tunnettu upeasta vartalostaan, joka sopii niin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoille kuin huippumuotia esittelevän Voguenkin sivuille.

Bella Hadid säväytti aiemmin upeassa läpinäkyvässä asussa, jossa oli todella tiukka ja pientä vyötäröä korostava korsetti. Nyt kaunotar nähtiin Pariisin muotiviikoilla upeassa pinkissä iltapuvussa, joka esitteli jälleen naisen hyvin hoikkaa vatsan seutua.

Bella Hadid nähtiin muotiviikoilla The Naked Heart Foundation -yhdistyksen järjestämässä juhlassa iltapuvussa, joka sai mallikaunottaren näyttämään entistäkin pidemmältä ja hoikemmalta. Asun kruunasi näyttävä laahus ja hameosan sivuille tehdyt röyhelöyksityiskohdat.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News