Onnittelut! Mika Häkkinen täyttää tänään 50 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen autourheilulegenda, formulamestari Mika Häkkinen, täyttää tänään 50 vuotta. Suomalainen urheiluikoni on maamme kaikkien aikojen menestyksekkäin F1-kuljettaja. Tammikuussa 2017 Marketa Remesovan kanssa Rovaniemellä avioitunut Häkkinen asuu nykyisin Monacossa.

Mika Häkkinen ja Markera Remesova kuvattuna 15.2.2017, Kuva: Splash

Häkkisen ura ei ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä vuonna 1995 hän joutui Adelainen osakilpailun aika-ajoissa vakavaan onnettomuuteen. Hän vammautui onnettomuudessa vakavasti ja vajosi koomaan. Kuin ihmeen kautta Häkkinen kuitenkin toipui vammoistaan jo seuraavaksi kaudeksi.

28. syyskuuta 1968 syntynyt Mika Häkkinen voitti urallaan kaksi kertaa Formula 1 -sarjan maailmanmestaruuden ja sai lempinimen The Flying Finn. Vuonna 2017 Motorsport Hall of Fameen nostettu Häkkinen on useasti listattu maailman kaikkien aikojen parhaiden formulakuljettajien kärkijoukkoon yhdessä muun muassa Kimi Räikkösen ja Keke Rosbergin kanssa.

Mika Häkkinen ja Markera Remesova kuvattuna 15.2.2017, Kuva: Splash
Mika Häkkinen ja Markera Remesova kuvattuna 23.1.2017, Kuva: Splash

Mika Häkkinen ja Markera Remesova kuvattuna 23.1.2017, Kuva: Splash