Poika kuljetti kuollutta oravaa repussa – rehtori soitti äidille ja kertoi syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulusta soitetaan yleensä vanhemmille kahdesta eri syystä. Toinen on lapsen loukkaantuminen ja toinen se, että jälkikasvu on joutunut hankaluuksiin. Ladye Hobson pelkäsi pahinta, kun huomasi koulusta tulleen puhelun.

Yhdysvaltojen Oklahomassa asuva äiti vastasi Brylan-poikansa koulusta tulleeseen puheluun välittömästi. Soittaja oli rehtori, joka kertoi lapsen piristäneen huomattavasti hänen päiväänsä. Sen jälkeen rehtori kertoi, että Brylanin repusta oli löydetty kuollut orava.

Tässä vaiheessa äidin mieleen nousi sata kysymystä siitä, miksi hänen lapsensa kalliissa repussa oli kuollut orava ja miten se oli sinne päätynyt. Rehtori kertoi nauruaan pidätellen, että Brylan olisi halunnut tuoda oravan kotiin. Maaseudulla asuva äiti ihmetteli syytä ja sanoi, että ei tarvitse kuolleita jyrsijöitä heidän kotiinsa. Rehtori kertoi, että poika olisi halunnut äidin valmistavan oravasta illallista.

– Hän sanoi, että haluaisi illalliseksi oravanyyttejä, Ladye Hobson kertoo Facebookissa.

When the principal calls to tell you that your son has made her day, so you get excited for the good news… Only to…

Publiée par Ladye M Hobson sur Mercredi 21 septembre 2016