Hääpäivä paljastui viimein? Gwyneth Paltrow astelee alttarille viikonloppuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow löysi eronsa jälkeen rinnalleen uuden rakkaan, Brad Falchukin, jonka kanssa pari kihlautui tammikuussa. Rakastavaisten on aiemmin kerrottu pitävän Hamptonsin kotonaan pienet syyshäät, koska he juhlivat kihlajaisiaan jo niin suurin juhlallisin menoin.

Paltrown ja Falchukin tulevista häistä on puhuttu paljon, mutta Paltrow on pitänyt kuitenkin itse tiukasti salassa häiden ajankohdan. Nyt Daily Mail -sivusto viimein uutisoi, että nainen astelisi rakastamansa miehen kanssa avioon tänä viikonloppuna.

Brad Falchuk julkaisi 27. syyskuuta naisen 46-vuotissyntymäpävän kunniaksi Gwyneth Paltrowsta kauniin kuvan, jossa hänen tuleva vaimonsa istuu hiekkarannalla. Kuvan yhteydessä mies on vannonut ikuista rakkautta Paltrowlle ja kertoo hänen olevan ajaton kaunotar, joka vain paranee vuosi vuodelta.

View this post on Instagram

When was this photo taken? 1940? ‘50? ‘70? Last summer? It’s this timeless beauty’s birthday today. She was born with endless gifts – big blue eyes, a brain and heart overflowing with curiosity, generosity and possibility and those heartbreakingly long legs that go on and on – but she never rests on any of them. Gwyneth, you are the hardest working person I know. From your first cup of coffee in the morning to your last cup of whiskey at night. From the gym to the office to homework at the kitchen table. You give us all of you, all the time. And always with a smile (well, almost always). Maybe that’s why, even though you are the best person ever, you keep getting better every year. Happy birthday, Love.

A post shared by @ bradfalchuk on