Jennifer Lopez on Las Vegasin kuningatar – lipputulot jo yli 100 miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on ansainnut lukemattomilla hiteillään tittelinsä latinopopin kuningattarena. Nyt naista voidaan kutsua myös Las Vegasin kuningattareksi, kun hänen shownsa tulot onnistuivat ylittämään sata miljoonaa dollaria.

Jennifer Lopez esiintyi Las Vegasissa viime lauantaina vimeistä kertaa. Naisen Las Vegasin All I Have -esitystä läpivedettiin Planet Hollywoodissa yhteensä kolmen vuoden ajan, koska 49-vuotiaan tähden konsertti oli niin suuri menestys ja keräsi yleisöä vuodesta toiseen.

People-sivuston mukaan naisen koskettavaa viimeistä esitystä oli katsomassa muun muassa Diddy ja Ashley Graham. Kolmen vuoden aikana All I Have -esitys onnistui tekemään lipputuloillaan yli 100 miljoonaa dollaria, mikä onkin antanut Jennifer Lopezille paljon aihetta juhlaan viimeisen konsertin päätyttyä.