Katie Pricen ex: ”Kartano on täynnä kissanpissaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Katie Pricen elämä on ollut viime vuosien ajan kaikkea muuta kuin luksusluokkaisesti sädehtivää ja tasapainoista. Viiden lapsen äiti on kirjautunut äskettäin vieroitusklinikalle kokaiiniriippuvuuttaan hoitamaan. Nyt hänen ex-mies on avannut sanallisen arkkunsa tähden kotioloista.

Povipommi Katie Pricen kanssa naimisissa ollut 31-vuotias Kieran Hayler toivoo, että Katie Price saisi elämänsä takaisin järjestykseen. Nainen kirjautui klinikalle virallisen tiedon mukaan traumaperäisen stressihäiriön vuoksi, mutta hänellä epäillään huumausaineriippuvuutta.

Kieran Hayler on kertonut, että Katie Pricen kartanossa eletty perhe-elämä ei ollut kovinkaan hohdokasta. Miehen mukaan kahden miljoonan punnan arvoinen kartano oli epäsiisti ja sotkuinen. Siellä oli kissoja, koiria, siili ja lisko.

– Kun muutin pois, siellä oli kissanpissaa joka paikassa. Kissan olivat virtsanneet jopa vaatekaappiini. Ihan joka paikkaan, Kieran Hayler kertoo The Sunille.