Postipaketti katosi talon ovelta – ilman videota kukaan ei olisi uskonut syyllistä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on julkaistu useita videoita, joissa on voitu nähdä miten röyhkeästi varkaat varastelevat ihmisten omakotitalojen kuisteille toimitettuja postipaketteja. Varkaat ovat jääneet onneksi usein asukkaiden valvontakameroiden tallentamiksi, minkä avulla heidät on voitu myöhemmin saada kiinni.

Tällä kerralla valvontakamerasta nähty materiaali pääsi varmasti yllättämään talon asukkaat. Joku oli varastanut talon oven eteen jätetyn postipaketin, minkä jälkeen totuus paljastui talon edustaa kuvaavan kameran nauhalta. Asialla oli tällä kerralla karhuemo poikineen.

Yleensä karhut päätyvät ihmisasutuksen lähelle etsiessään talojen pihoilta ruokaa. Tällä kerralla karhut kuitenkin kiinnostuivat talon oven eteen jätetystä isosta pahvilaatikosta, jonka karhut päättivätkin viedä mukanaan.