Talent-kaunotar estottomana – Amanda Holdenin bileasu ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään yleensä näyttävissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Nyt sama linja on jatkunut, kun Amanda kuvattiin saapumassa Simon Cowellin juhliin Hollywoodin AGO-ravintolaan.

47-vuotias perheenäiti Amanda Holden keskittyy hyvinvointiin, terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Seksikäs perheenäiti julkaisi taannoin itsestään hänen Instagram-kanavallaan videon, joka sai monet epäilemään ikääntyykö hän lainkaan. Videolla Holden tanssi uima-altaan reunalla näyttävissä sinisissä bikineissä ja pulahti uima-altaaseen uimaan.

Splash
Splash
Splash