Japanilainen poskipunatrendi tulee – nyt käytetään oranssia väriä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Japanilaiset meikkaavat kasvonsa perinteisesti hyvin vaaleaan sävyyn ja huulipunaa sipaistaan ilman rajauksia. Poskissa käytetään yleensä vahvaa poskipunaa. Oranssi on yksi suosituimmista poskipunan sävyistä Japanissa.

Nyt trendi on laajentunut myös länsimaihin. Neutraali meikki oranssilla poskipunalla varustettuna sopii erinomaisesti ainakin Instagram-kuviin. Sitä voi kuitenkin suosia myös himmeämpänä arkimeikissä, jolloin kasvoihin saa uudenlaista raikkautta ja hehkua.

Oranssi sopii tänä syksynä myös huuliin, luomiin ja kynsiin. Vaatemuodissa suositaan poltettua oranssia. Kokosimme alle esimerkkikuvia Instagramista.

View this post on Instagram

If youre gunna post a pic of you smiling, make it creepy

A post shared by Nads (@juice.17776) on