Kanye West kielsi Kim Kardashianin sponsorointisopimuksen – maksoi naiselle miljoonan itse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin luoma Yeezy-vaatemerkki on kovassa nosteessa Adidas-merkin kanssa toteutetun yhteistyön ansiosta. Kanye West omistaa suurimman osan 1,5 miljardin dollarin arvoisesta yrityksestä, joten hänen omaisuutensa voi todellisuudessa lähennellä tähtitieteellisiä summia.

Kanye Westin vaimo, Kim Kardashian edustaa ja tukee miehensä muotibisnestä. Nainen kertoo saaneensa taannoin miljoonan dollarin arvoisen sponsorointitarjouksen kilpailevalta vaateyhtiöltä. Kim Kardashian kertoi kiinnostuneensa suuresta summasta, joten hän halusi keskustella asiasta Kanye Westin kanssa.

Kanye kielsi Kimiä ottamasta kuvaa sosiaaliseen mediaan kilpailevan yrityksen tuotteen yllään. Kim luonnollisestikin halusi myöntyä miehensä tahtoon. Nainen sai viikon päästä mojovan yllätyksen.

– Seuraavalla viikolla oli äitienpäivä. Äitienpäivä tuli, ja Kanye oli eri kaupungissa nauhoittamassa musiikkia. Sain ovelle toimitettuna kukkakimpun ja kirjekuoren. Avasin kirjekuoren ja sen sisällä oli miljoonan dollarin shekki ja kiitoskirje, jossa Kanye kiitti että olin aina hänen tukenaan. Lisäksi kuoressa oli sopimus, jonka mukaan olin osaomistajana Yeezy-tuotemerkissä ja sain siitö oman prosenttiosuuden. Se oli äitienpäivälahjani, Kim Kardashian kertoi Ashley Grahamin podcast-ohjelma Pretty Big Dealissa.