Likööri maistuu kanelipullalta – tästä ei syysjuoma parane

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kylmät ja pimeät illat tarkoittavat kuumia juomia kupposiin. Mikäli haluaa valmistaa kielen mennessään vievän juomasekoituksen, kannattaa baarikaappiin hankkia pullo Cinnabon-kermalikööriä.

Korvapuustit ovat monen suosikkileivonnaisia. Tuoreet kanelilla ja sokerilla maustetut leivonnaiset ovat nyt päässeet likööripullon sisällön mauksi. Sama yhtiö valmistaa myös joulupuuron makuista kermalikööriä.

Tuotteet ovat nimeltään Horchata ja Cinnamon. Ne sopivat jälkiruokiin tai sellaisenaan nautittaviksi jääpalojen kera. Redditin käyttäjät ovat paljastaneet, että kaneliset kermaliköörit ovat erinomaisia myös kahviin tai kaakaon joukkoon sekoitettuina.

[Recipe Question] What to mix with Cinnabon Cinnamon Creme Liqueur?byu/Dark_Azazel inalcohol

https://www.instagram.com/p/BFPZsS0uuv5/?tagged=cinnaboncremeliquer