Poliisi räjäytti epämääräisen laukun lentoasemalla – oli täynnä kookospähkinöitä

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Italian viranomaiset ovat tarjonneet vastauksen M.A. Nummisen suosikkikappaleessaan esittämään kymykyseen. Kookospähkinän voi saada rikki ainakin räjäyttämällä.

Viranomaiset sulkivat maanantaina osan Leonardo da Vinci-Fiumincon lentoasemasta. Syynä oli terminaaliin ilmestynyt epäilyttävä matkalaukku. Viranomaiset räjäyttivät laukun varotoimenpiteenä pommiepäilyn ansiosta.

Laukun sisältö paljastui kuitenkin odotettua harmittomammaksi. Pommin sijaan se oli sisältänyt kookospähkinöitä. Tilannetta todistaneen Twitter-käyttäjä Ned Donovanin mukaan poliisit vain poistuivat tämän jälkeen paikalta ja jättivät kookospähkinöiden jäänteet henkilökunnan siivottavaksi.

Business Insider -lehden mukaan Leonardo da Vinci-Fiumincinon lentoasema on Italian kiireisin. Sen läpi kulkee vuosittain yli 40 miljoonaa matkustajaa.