Nelli Matula julkaisi upean kuvan: ”Viemässä roskia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua kotimaisen popmusiikin kärkikaartiin parhaillaan tekevä Nelli Matula on noussut parissa vuodessa suureen suosioon, joka on vienyt hänet jo esiintymään muun muassa Blockfesteille ja MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti upeita kuviaan julkaiseva popkaunotar nähdään tällä kertaa poseeeraamassa huippunäyttävänä valkoisessa iltapuvussa öidessä katumaisemassa. Kuvansa yhteydessä hän vitsailee olevansa vain viemässä roskia. Taannoin Nelli poseerasi samassa iltapuvussa ilmeisesti samaisella lomareissulla ravintolan pöydässä.

View this post on Instagram

When you get all dressed up for your burger. 🍔

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Stara sai pari vuotta sitten kunnian tehdä Nelli Matulan ensimmäisen haastattelun. Silloin hän veikkasi kuluvan vielä pari vuotta ennen kuin hänen kuvillaan myydään lehtiä. Ura onkin edennyt melko tarkasti siten kuin Nelli aikoinaan itse ennusti. Katso haastattelu tästä tai artikkelin alta.