Joulukalenteri aikuiseen makuun – luukuista paljastuu seksivälineitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimpien seksivälinevalmistajien joukkoon kuuluva aikuisten lelukauppa Lovehoney hemmottelee pariskuntia joulukuussa omalla adventtikalenterillaan. Yhtiö tuo markkinoille joulukalenterin, jonka luukkujen takaa löytyy seksielämää piristäviä tuotteita.

Lovehoneyn joulukalenteri maksaa noin 140 euroa. Yhtiö kuitenkin kertoo, että 24 luukun takaa löytyvien seksivälineiden yhteisarvo on puolet enemmän, eli 280 euroa. Joulukalenteri on suunnattu nimenomaan pariskunnille.

Kalenterissa on välineitä sitomisleikkeihin, nännien peitoksi, vibraattoreja ja anustappeja. Lisäksi mukana on pikkutuhmia leikkejä sulostuttavia silmänaamioita ja alushousut pariskunnan molemmille osapuolille.

Uusimmat