Kim Kardashianin kunto-ohjaaja paljasti – näin sai tähden huippukuntoon

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on keskittynyt treenaamiseen ja omaan hyvinvointiinsa todella paljon tänä vuonna. Kova treeni ja terveellinen ruokavalio ovatkin tuottaneet näkyviä tuloksia, joita Kardashian onkin mielellään esitellyt useiden bikinikuvien avulla.

Kim Kardashian on kiittänyt saamistaan tuloksista hänen henkilökohtaista kunto-ohjaajaansa Melissa Alcantaraa. Nyt Alcantara kertoo Insider-sivuston julkaisemalla videolla miten hän on treenannut sosiaalisen median kuningattaren huippukuntoon.

Melissa Alcantara paljastaa, että treenaaminen on tärkeä osa muutosta, mutta ruokavalio on kuitenkin sitäkin suuremmassa roolissa onnistumisen kannalta. Alcantara painottaa, että mikäli ruokavalio ei ole kunnossa eikä terveellisesti syöminen jatkuvaa, tuloksia ei ikinä voi tulla.

Alcantara neuvoo pidättäytymään kaikesta ruoasta, joka tulee laatikossa. Ruoka tulisi valmistaa aina itse, jolloin sen sisältöön pystyy myös vaikuttamaan. Ruoan tulisi olla aina tehty tuoreista raaka-aineista ja ruokajuomana tulisi nauttia pelkästään vettä.

Treeni tulee pitää mahdollisimman monipuolisena. Alcantara laittaa Kim Kardashianin tekemään paljon erilaisia aerobisia harjoituksia ja kovasykkeisiä HIIT-treenejä, mutta 85 prosenttia kaikista treeneistä koostuu kuitenkin raskaasta voimaharjoittelusta.