Hodarimiehen ennätysyritys! Uskomaton määrä nakkisämpylöitä kahdessa minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suursyömärit kilpailevat siitä, kuka pystyy ahmimaan suurimman määrän ruokaa tai nielemään annoksen nopeimmin alas. Yksi syömisennätyksiä tekevistä on hot dogeja kilpailuissa ahmiva Kerry ”The Kid” Dagrosa.

Syömäkilpailuihin osallistuminen vaatii treenaamista kuten mikä tahansa muukin kilpailulaji. Dagrosa on aina rakastanut ruoan ahmimista. Hän yrittää nyt voittaa oman ennätyksensä syömällä kuusi kuumaa hot dogia alle kahteen minuuttiin. Hän onnistuu yrityksessään.

Mies kastaa nakkisämpylän veteen ennen suuhun änkeämistä. Syömämaisteri on venyttänyt vatsalaukkuaan vedellä vuorokausi ennen kilpailua. Hän myöntää, että olo on kammottava ahmimisen jälkeen ja hän kärsii usein vaikeasta ummetuksesta. Hodarit solahtavat alas kuitenkin mielenhallinnan avulla.