Kissa ilmestyi muotinäytöksen catwalkille – hyökkäsi mallin jalkoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Istanbulissa on todistettu yllättävän vierailijan osallistumista muotinäytökseen. Kissanpentu asteli catwalkille pesemään takapuoltaan. Sen jälkeen se yritti leikkiä mallien kanssa ja osallistui itsekin näytökseen.

Muotinäytöksen katsojat seurasivat vierestä, kun mallien kanssa lavalla ollut maatiaiskissa nautti huomion keskipisteenä olemisesta. Leikkisä pikkukissa käveli catwalkilla ja varasti show’n. Quoran mukaan catwalk-sanaa on ryhdytty käyttämään muotinäytöksissä vuonna 1942.

Muotinäytöksissä käytetty catwalk kuvastaa pitkää ja kapeaa väylää, jonka päällä käveleminen vaatii hyvää tasapainoa. Mallien kävelytyyliä on verrattu myös kissojen tapaan kävellä siten, että jalat kulkevat suoraa viivaa pitkin.