Yllätyskäänne! Scott Disick haluaa vielä yhden lapsen Kourtney Kardashianin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosia sitten eronneet Scott Disick ja Kourtney Kardashian ovat kolmen lapsen vanhempia. Heillä on kahdeksanvuotias Mason, kuusivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign. Nyt Scott Disick haaveilee vielä yhdestä yhteisestä lapsesta.

Kim Kardashian kertoi äskettäin tuoreessa Kardashianit -realityohjelman jaksossa ystävälleen Larsa Pippenille, että Scott tekstasi Kimille haluavansa vauvan Kourtneyn kanssa. Kim Kardashian keskusteli Larsa Pippenin kanssa, että he molemmat haluavat vielä yhden lapsen, joten miksi he eivät yhdistäisi erinomaisia geenejään vielä kerran, E! News uutisoi.

39-vuotias Kourtney Kardashian ja 35-vuotias Scott Disick voisivat tehdä lapsen keinohedelmöityksen avulla ilman varsinaista yhdyntää. Tiedossa ei ole, miten Scott Disickin parikymppinen tyttöystävä Sofia Richie suhtautuisi asiaan. Kourtney Kardashian on omalla tahollaan on-off -suhteessa malli Younes Bendjiman kanssa.

View this post on Instagram

Never 2 late 2 learn 2 read

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on