Nainen asuu kahden miehen kanssa: ”Kaikki alkoi seksistä!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuvat Bella ja Ken ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta. Heidän parisuhteensa laatu muuttui taannoin, kun Bella tapasi Daniel-nimisen miehen juhlissa. Tästä alkoi uudenlaisen parisuhteen aikakausi.

Daniel on asunut Bellan ja Kenin kanssa viiden vuoden ajan ja he kasvattavat yhdessä kahta lasta. Heille tilanne on normaali ja lapset ovat tottuneet kahteen isään. Kolmikko kehuu seksielämäänsä loistavaksi. He pystyvät olemaan luonnollisesti toistensa seurassa myös sängyssä, vaikka kolmen kimppa on harvinaisempaa kuin kahdenvälinen yhdyntä.

Heillä on myös kodin ulkopuolisia suhteita, kuten Kenin tyttöystävä nimeltään Laura. Polyamoriassa on tärkeintä avoimuus ja yhteisymmärrys. Bella nukkuu molempien miestensä välissä tyytyväisenä.