Parrakkaan naisen outo sairaus – rinnat paisuneet jo R-kuppikokoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Friikkisirkuksen tähdeksi povensa ansiosta päässyt nainen on ylpeä jättikokoisesta rintavarustuksestaan. Hän nostaa muhkeilla rintarauhasillaan kymmenien kilojen kokoisia painoja ja pitelee koripallotelinettä.

The Amazing Boobzilla -taiteilijanimellä esiintyvä nainen kärsii erikoisesta oireyhtymästä, jossa hänen rintansa kasvavat mielettömän suuriksi. Vaikka rauhaset poistettaisiin leikkauksella, kasvaisivat ne varmasti takaisin sairauden takia. Hän kertoo rintojensa olevan kokoa 100R.

Boobzilla on viime aikoina kasvattanut myös parran, joten hän on sangen erikoinen ja valtavirrasta poikkeavan näköinen. Naisen parrankasvua ja sen syitä on tutkittu lääkärin vastaanotolla, mutta diagnoosi on jäänyt mysteeriksi. Hän on kuitenkin ylpeä itsestään ja luonut menestynyttä esiintyjän uraa erikoisuuksiensa ansiosta.