Avioero astui voimaan – nainen räjäytti hääpukunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasissa asuva nainen on juhlinut avioeron voimaan astumista poikkeuksellisen näyttävästi. Medinassa asuva Kimberly Santleben-Stiteler täytti hääpukunsa Tannerite-räjähteillä. Suku seurasi vieressä, kun nainen räjäytti häämekkonsa taivaan tuuliin.

Teksasilainen Kimberly Santleben-Stiteler oli naimisissa 14 vuotta. Hänen avioeronsa astui voimaan viime perjantaina. Nainen juhli eroa lauantaina kutsumalla noin 40 sukulaista ja ystävää perhetilalleen La Costen kapunkiin.

Hääpuvun sisään oli pantu noin 10 kiloa räjähteitä. Eropamaus oli ollut niin kova, että se oli kuulunut lähes 25 kilometrin päähän maatilalta. Perheelle oli lähetetty viestejä, joissa oli kysytty pamauksen syytä. He kertoivat syyksi avioeron, KSAT uutisoi.