Jimmy Kimmel väitti: ”Trumpin lähettää Vapaudenpatsaan Ranskaan” – näin ihmiset reagoivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu lähes päivittäin niin päättömältä kuulostavia uutisia, että niitä voi olla vaikeaa erottaa täysin keksityistä sepitteistä. Harva jaksaa enää edes hätkähtyä Yhdysvalloista kantautuviin uutisiin.

Juontaja Jimmy Kimmel päätti taannoin höynäyttää tavallisia kaduntallaajia Donald Trumpin ja Ranskan presidentti Emmanuel Macronin välirikon vanavedessä. Hän väitti Trumpin suunnittelevan vapaudenpatsaan lähettämistä takaisin Ranskaan.

Älyvapaan kuuloinen väite saa ihmiset hädintuskin räpäyttämään silmiään. Osa toteaa idean olevan erikoinen mutta vaikuttaa nielevän sen totuutena. Trumpin kannattajat ovat jopa innoissaan uutisesta.

– Mitä ikinä Trump sanookin, se kuulostaa minusta hyvältä, eräs nainen toteaa videolla.