Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -traileri vie takaisin Tylypahkaan

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka viimeisestä Harry Potter -elokuvasta on vierähtänyt jo vuosia, ei J.K. Rowlingin velhomaailmaa ole unohdettu valkokankaalla. Tänä vuonna elokuvateattereissa nähdään Ihmeotukset-sarjan toinen osa.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvassa Eddie Redmaynen esittämä Newt Schamander saa Jude Law’n näyttelemältä Albus Dumbledorelta uuden tehtävän. Hänen täytyy auttaa pahan velhon, Grindelwaldin pysäyttämisessä.

Vaikka elokuva sijoittuu aikaan ennen Harry Potteria, on tuore traileri täynnä viittauksia aikaisempiin elokuviin ja kirjoihin. Nähdäänpä trailerissa jopa vilaus Tylypahkan koulusta.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvan päärooleissa nähdään Redmaynen ohella Johnny Depp, Katherine Waterston, Zoë Kravitz ja Ezra Miller. Fantasiaseikkailun Suomen ensi-ilta on 14. Marraskuuta 2018.