Jenna Dewanin hiustyyli ihastuttaa – paljasti nyt miten helposti tyyli vaihtuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdeksän vuotta avioliitossa ollut näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ilmoittivat Instagram-julkaisun avulla faneilleen huhtikuussa, että he ovat päättäneet erota. Eroilmoituksen jälkeen Jenna Dewan piti jonkin aikaa taukoa sosiaalisesta mediasta, mutta on jälleen julkaissut kuvia normaaliin tahtiin.

Nyt 37-vuotias perheenäiti esitteli uudella YouTube-videollaan miten hän loihtii helpot ja nopeat hiustyylit lyhyehköön hiusmalliinsa. Nainen antaa aluksi hiustensa kuivaa ilman hiustenkuivainta, minkä jälkeen hän suoristaa latvat. Tämän jälkeen Dewan alkaa loihtimaan rentoja kiharoita hiuksiinsa kiharrinraudan avulla.

Iltaisin kun Dewan lähtee esimerkiksi ulos syömään tai juhlimaan hän pitää suoremmasta hiustyylistä. Tällöin nainen vain suoristaa päivällä tehdyt kiharat suoristusraudan avulla käden käänteessa. Tanssijana ja näyttelijänä toimiva Jenna Dewan kertookin pitävänsä tästä hiustyylistä juuri siksi, että se on niin helppo ylläpitää ja muotoilla.