Hamemuoti muuttunut hurjasti 100 vuodessa – video kiteyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti ja trendit muuttuvat niin pukeutumisen kuin kauneudenhoidonkin suhteen todella tiuhaan tahtiin. Nyt hyvin havainnollistavalla videolla nähdään miten muotivirtaukset ovat näkyneet hameissa sadan vuoden aikana.

Glamour Magazine -kanava esittelee uudella YouTube-videollaan hamemuotia kuluneen sadan vuoden ajalta. Hameissa niiden pituus, kuosi, malli ja leveys ovat vaihdelleet, minkä lisäksi sukkahousujen värit ja tyylikin ovat muuttuneet hameiden mukana.

Trendit muuttuvat vuosien saatossa ja muotitalot keksivät jatkuvasti uusia malleja, mutta toisinaan myös vanhat trendit ja muotivillitykset tulevat takaisin vain hieman päivitetyimmissä muodoissa. Muoti on kuitenkin muuttunut vuosisadan kuluessa seksikkäämmäksi ja näyttävämmäksi, mikä käy hyvin videolta ilmi.