Huippumalli paljasti ihonhoitotuotteensa – näin saat kauniin hehkun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen mallikaunotar Shanina Shaik on tunnettu muun muassa Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Shaik paljasti nyt hänen 1,2 miljoonalle Instagram-seuraajalleen miten hän onnistuu pitämään ihonsa niin täydellisen kuulaana ja hyvinvoivana.

Kauneuden parissa työskentelevien mallien niksit ja vinkit ovat aina toivottuja, koska heillä on paljon kokemusta ihonhoidosta työnsä puolesta. 27-vuotias Shanina Shaik matkustelee paljon, minkä vuoksi hänen ihonsa vaatii erityistä huolenpitoa ja kosteutusta.

Shanina Shaik paljasti hänen luottotuotteensa, joihin kuuluu Daily Mail -sivuston mukaan Dr Barbara Sturmin hintava vartalovoide, Mario Baudescun merileväsaippua, Creme De La Mer -kosteusvoide, Desert Essencen öljy ja Tatchan ihosuihke. Kyseisillä tuotteilla nainen saa pitkillä lentomatkoilla kuivuneeseen ihoonsa elon ja upean hehkun takaisin.

View this post on Instagram

Vacation smile 😃🌺!! #ibiza

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

View this post on Instagram

Hello Summer 🎊!!!!!

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

View this post on Instagram

🖤 Eleven 11:11

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on