Palkkiometsästäjän vaimon syöpä uusiutui – lähti liian aikaisin sairaalasta kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleen Beth Chapmanin syöpä on uusiutunut. Nainen selätti hengenvaarallisen sairauden ensimmäisen kerran vuosi sitten, mutta nyt hänelle on tehty hätäleikkaus. Beth lähti sairaalasta kotiin vastoin lääkäreidensä ohjeita.

Duane ”Dog” Chapmanin vaimo, Beth Chapman, kamppailee parhaillaan elämästään. Neljän lapsen äiti ja tosi-tv -tähti on joutunut hätäleikkaukseen kurkkusyövän uusiuduttua. Nainen lensi Los Angelesissa sijaitsevasta sairaalasta takaisin kotiinsa Coloradoon, vaikka lääkärit olivat suositelleet naiselle pidempää toipumisjaksoa sairaalassa.

Bethiä oli kotikaupunkinsa lentokentällä vastassa suuri ystäväjoukko, Daily Mail uutisoi. Televisiosta tutun pariskunnan elämää on seurattu Dog & Beth: Fight of Their Lives -nimisessä sarjassa. Beth Chapman sai taannoin viisi vuotta elinaikaa syöpädiagnoosin jälkeen.

Publiée par Beth Chapman sur Dimanche 7 août 2016