Spotify paljasti vuoden kuunnelluimmat kappaleet – hiphop dominoi Suomessa ja maailmalla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on julkistanut vuoden 2018 suosituimmat kappaleet Suomessa. Listan kärkipuoli on varsin hiphop-voittoinen. Eniten kuunteluita keräsi Pyhimyksen tuoreen Tapa poika -albumin kappale Jättiläinen.

Toiselle sijalle nousi JVG:n Popkorni. Kolmanneksi eniten kuuntelukertoja haali Adi L Haslan ja Pihlajan Kevät. Listan kärkipäässä vahvimmilla olivat muutenkin suomalaiset miesartistit. Ensimmäinen ulkomaalainen kappale, Clean Banditin ja Demi Lovaton Solo, nähdään vasta sijalla kuusi. Listaa pääset kuuntelemaan tästä linkistä.

Rap-musiikki jatkoi voittokulkuaan myös kansainvälisillä listoilla. Sen kolme kuunnelluinta kappaletta olivat Draken God’s Plan, XXXTentacionin SAD! ja Post Malonen Rockstar.

Suomi:

1. Pyhimys – Jättiläinen2. JVG – Popkorni3. Adi L Hasla – Kevät4. Nikke Ankara – Rikkinäinen prinsessa5. Pikku G – Solmussa feat. BEHM6. Clean Bandit – Solo feat. Demi Lovato7. Lukas Leon – XTC feat. Cheek, Etta8. Post Malone – Rockstar feat. 21 Savage9. XXXTentacion – SAD!10. TIPPA – Satuta mua

Kaikki maat:

1. Drake – God’s Plan2. XXXTentacion – SAD!3. Post Malone – Rockstar feat. 21 Savege4. Post Malone – Psycho feat. Ty Dolla Sign5. Drake – In My Feelings