Miss Helsinki -kaunotar bikineissä Malediiveillä – nyt riittää kurveja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell on viime aikoina kohahduttanut lähinnä somekuvillaan, sillä hän julkaisee tasaisin väliajoin esimerkiksi Instagramissa upeita kuviaan. Viime aikoina Isabel on nähty sosiaalisessa mediassa muun muassa Thaimaan lomakuvissaan.

Nyt missikaunotar poseeraa niin ikään aurinkolomalla, kun hänet on kuvattu kurvikkaana muun muassa valkoisissa bikineissä ja lekottelemassa veneen kannella keltaisissa bikineissä.

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.