Emirates-lentoyhtiön kimalteleva Boeing 777 loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoyhtiö Emirates lukeutuu maailman laadukkaimpina pidettyihin lentoyhtiöihin, sillä sen palvelua pidetään lähes ylivertaisena ja lentokoneitakin hyvin laadukkaina. Parhaillaan verkossa ihmetellään yhtiön tuoretta sosiaalisen median päivitystä, jossa lentokone nähdään kimaltelevana.

Lentoyhtiö kertoo, että kyseessä on Sara Shakeelin luoma kuva fiktiivisestä Bling 777 -lentokoneesta, sillä kuvan pohjana on toiminut valokuva Emiratesin Boeing 777 -lentokoneesta. Kuvan piti alunperin olla vain hauska vitsi, mutta se lähti elämään verkossa nopeasti aivan omaa elämäänsä ja leviämään nopeasti.

Timanttinen tai kristallinen lentokone on herättänyt runsaasti keskustelua. Toiset ovat syyttäneet lentoyhtiötä brassailusta ja toiset ovat epäilleet lentokoneen lentokykyä. Kyseinen lentokonemalli on jopa lähes 74 metriä pitkä, joten todellisuudessa sellaisen pinnoittamiseen kuvassa nähtävän kaltaisella kimalluksella tarvittaisiin melkoinen määrä jalokiviä tai kristallia.