Bella Hadidin rohkea asu paljasti sivurinnan – viettelevät kuvaukset someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd palasivat viime vuonna yhteen, ja viime aikoina pariskunnan on uskottu suunnittelevan suhteeseen seuraavaa askelta. Hadid ja The Weeknd muuttivat lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luxusasuntoon, ja nyt heidän uskotaan kihlautuvan piakkoin.

Parhaillaan Bella Hadid nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa Instagramissa, jossa hän on taas aktivoitunut tyylikkäästi.

View this post on Instagram

Smiling on the Inside

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.